mat & tjänster

Upplev sushi och pokébowls gjorda från grunden, eller beställ vår catering och avhämtning för att njuta av en smakupplevelse utöver det vanliga.
Sushi

Vi gör sushi från grunden - med det lilla extra. Hos oss får du en smakupplevelse utöver det vanliga och vi handplockar råvarorna för att alltid kunna erbjuda våra gäster högsta kvalitet.

Pokébowls

Pokébowls är i grunden en skål fylld med ris, rå fisk, frukt och grönt. Den går även att få vegetarisk. Även här använder vi oss av de allra bästa råvarorna som är färska för

Catering & Avhämtning

Beställ enkelt och snabbt vår catering eller avhämtning över telefon eller online. Välj en tid som passar dig för hämtning och njut av våra delikata sushirätter hemma eller på ditt event. 

Hyr en Sushikock

Vill du ordna en unik middag för din famili, ditt företag eller dina vänner? Vi kommer dit du vill och ger dig er matupplevelse du sent kommer att glömma!

Boka en foodtruck I

hela sverige

Planerar du ett företagsevent, en fest eller kanske ett bröllop? Nu kan du boka en av våra populära sushi-foodtrucks direkt till din valda plats i hela Sverige! Våra foodtrucks är fullt utrustade och redo att servera utsökt, färsk sushi till dina gäster.Med vår foodtruck på plats blir din tillställning garanterat en smakrik succé!