Om Wasabi sushi & poké

Wasabi Sushi & Poké drivs av den dynamiska 23-årige entreprenören Anas Alsaleh, som har en outtröttlig passion för mat och många års erfarenhet inom restaurangbranschen. Med en gedigen utbildning som sushikock från Japan, tar Anas med sig autentiska smaker och tekniker till Gotland.

Vår resa började 2023 när vi öppnade vår första vagn på Östercentrum. Detta blev vårt flaggskepp och startpunkten för en fantastisk resa. Markus från stora Coop såg vår potential och gav oss den chans vi behövde för att bli en del av Gotlands kulinariska scen. Tack vare hans stöd och tilltro har vi kunnat etablera oss som en älskad favorit bland både lokalbefolkning och besökare.

Vår vagn på Östercentrum har snabbt blivit en samlingspunkt där människor möts för att njuta av läcker mat och trevligt sällskap, oavsett årstid. Vi är även stolta över vår närvaro på Norderstrand i Visby, samt möjligheten att erbjuda catering för privata evenemang över hela Gotland.

Nytt för i år är våra två pop up-vagnar. En av dem hittar du vid början av vägen ner till stranden i Tofta, precis innan parkeringen. Den andra finns på Burgsviks camping. Dessa tillägg gör det möjligt för oss att sprida vår kärlek för sushi och poké till ännu fler platser på ön.


Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Vänliga hälsningar,

Wasabi Sushi & Poké

Ring: 076-32 48 485